Bij KatWijs kun je terecht voor:

Hulp bij het plannen en organiseren van je studie

Als je studeert wordt er een groot beroep gedaan op je talent om je studie te organiseren. Voor sommigen is dit lastig. Wij kunnen je helpen bij het leren studeren en bij het maken van een individuele planning die past bij jouw leerstijl en bij jouw leven.

De werkwijze is als volgt: we bekijken je studieachterstand en we bespreken wat die achterstand precies inhoudt. Daarna gaan we een individuele, op jou gerichte planning maken. Als je dat wil dan hebben we tussen onze afspraken door contact via mail, Whatsapp, of op andere wijze om je bijvoorbeeld te herinneren aan deadlines.

KatWijs biedt ook de mogelijkheid om op locatie in Uitgeest begeleid te komen werken.

Hulp bij het schrijven van portfolio’s, werkstukken en scriptie

KatWijs kan helpen bij het schrijven van grote of kleinere teksten. We kunnen je begeleiden bij alle stappen die je in het schrijfproces doorloopt: planning, literatuuronderzoek, ordening en finishing (formulering en spelling).

Het schrijven van teksten is een ingewikkeld proces. KatWijs kan je helpen bij dit proces. We bespreken waar en hoe je precies vastloopt en we kijken op welke manier jij je opdracht succesvol af kunt ronden.

KatWijs biedt ook de mogelijkheid om op locatie in Uitgeest begeleid te komen werken.

Individuele (MatriX-)Coaching

Voordat we beginnen met het maken van een planning, of met individuele coaching, 'ruim je eerst je hoofd op' door middel van MatriXcoaching. Je krijgt zo zicht op hoe jij de zaken in jouw leven handig kunt organiseren. Via MatriXcoaching kunnen we ook werken aan angsten, zoals faalangst, presentatie-angst en rijangst. We bespreken altijd in goed overleg hoeveel bijeenkomsten we nodig hebben om jouw coachvraag te kunnen beantwoorden.

Bekijk dit videofilmpje waarbij een scholier wordt geholpen door MatriXCoaching.

Voor meer informatie over MatriXcoaching: matrixmethodeinstituut.nl

Trainingen

De medewerkers van KatWijs geven ook trainingen, voornamelijk in het werkveld van het (basis)onderwijs. We zijn actief als trainer voor De Educatieve Stad bij het vormgeven van trajecten ondernemend leren, voor Rezulto als trainers van de methodiek ‘ Met Woorden In De Weer’ en LOGO 3000, en voor Inholland Academy als trainer in coachings- en communicatie-opleidingen.

Neem contact op met KatWijs voor advies of meer informatie.

 

CRKBO Docent Linked in profiel

Tel.: 06-14410027
Mail: info@katwijs.nl
Algemene voorwaarden|Disclaimer
Design: CoCreCi| © 2019