Judith KatOver KatWijs

Judith Kat is Neerlandica en coach. Zij is werkzaam in het hbo vanaf 1993. Zij heeft als docent gewerkt bij verschillende hbo-opleidingen (MER, BE, MWD, SPH) en gedurende veertien jaar op de pabo van Hogeschool Inholland in Alkmaar en Haarlem o.a. als docent Taal, als studie- en scriptiebegeleider en als trainer/coach bij de post-hbo afdeling van Inholland: Inholland Academy. Momenteel werkt Judith bij KatWijs en bij De Educatieve Stad (www.educatievestad.com).
Contact: info@katwijs.nl.

Linked in profiel kijk hier voor het Linkedin profiel van Judith


Maartje SijmMaartje Sijm is Neerlandica en afgestudeerd in de schriftelijke taalbeheersing. Zij werkt in het hbo als docent Nederlands en schrijft teksten voor organisaties in het onderwijs. Daarnaast heeft zij veel ervaring op het gebied van individuele coaching, scriptie- en studiebegeleiding.

“In ons werk als docent op het hbo, halen we heel veel plezier uit de individuele contacten met studenten. We zien een toenemende trend dat steeds meer studenten vastlopen in hun studie en niet de begeleiding kunnen vinden die ze eigenlijk nodig hebben: structurele begeleiding bij het plannen, en intensieve begeleiding bij het schrijven. Via KatWijs kunnen wij deze begeleiding wel bieden. Als studenten weer grip op hun studie krijgen of een goed geschreven stuk kunnen inleveren en daardoor weer met meer plezier kunnen studeren, dan is ons doel bereikt!”
Contact: maartje.sijm@katwijs.nl.

Linked in profiel kijk hier voor het Linkedin profiel van Maartje

Maartje en Judith werken ook samen in De Educatieve Stad, een ontwerpbureau voor ondernemend leren.

Laura KuipersLaura Kuipers studeerde Moderne Westerse Letterkunde en was jarenlang als redacteur verantwoordelijk voor de realisatie van een groot aantal boeken op het gebied van literatuur, kinderboeken, poëzie en strips. Tegenwoordig heeft zij haar werkveld verbreed en schrijft zij voor websites en vrijwilligersorganisaties en kijkt zij scripties na bij Scribbr en Katwijs. Met haar kritische blik en passie voor taal brengt ze graag structuur aan in teksten.

“Taal is een middel waarmee je verhalen kunt vertellen en mensen kunt meenemen naar een andere wereld. En of het nu een literaire roman is of een nieuwsbrief van het plaatselijke zwembad; elke tekst moet goed in elkaar zitten. Ook een scriptie.”

Joyce Verschuur
Joyce Verschuur is een aantal jaar geleden afgestudeerd aan de hbo- opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Zij werkt al negen jaar met veel enthousiasme in verschillende horeca gelegenheden. Joyce is een aantal jaar geleden in contact gekomen met Katwijs. Zij had erg veel moeite met het verbeteren van haar onvoldoende scriptie. Katwijs heeft haar geholpen haar motivatie terug te krijgen om toch haar opleiding af te ronden. Door de enorme steun, begeleiding en hulp heeft zij haar scriptie behaald en haar opleiding afgerond. Deze investering heeft haar een hele grote schuld bespaard. Nu ondersteunt Joyce Katwijs bij de administratieve werkzaamheden.
Contact: joyce.verschuur@katwijs.nl.


Missie & visie

De visie van KatWijs is om laagdrempelige studiebegeleiding aan te bieden, waarbij de kernwoorden zijn:

  • persoonlijke aandacht
  • veiligheid
  • hulp op maat
  • eigen verantwoordelijkheid
  • structuur
  • prioriteiten stellen

De missie van KatWijs is om studenten weer optimaal intrinsiek gemotiveerd te laten zijn voor hun studie zodat zij vanuit hun eigen verantwoordelijkheid handelen. Die motivatie voor de studie kan verdwenen zijn door problemen met plannen, studeren, schrijven, of door problemen in het sociale leven van de studenten. De missie van KatWijs is om die problemen op tafel te krijgen en om de student te leren inzien hoe hij/zij de studie op een succesvolle manier kan afronden.

Een extra investering in studiebegeleiding bij KatWijs kan je later een besparing op je studiekosten (zoals collegeld) opleveren. Een extra jaar studeren kost je minimaal 2100 euro, alleen al aan collegegeld. Dit kun je besparen met hulp van KatWijs.

 

CRKBO Docent Linked in profiel

Tel.: 06-14410027
Mail: info@katwijs.nl
Algemene voorwaarden|Disclaimer
Design: CoCreCi| © 2019