Reacties

Dit vinden studenten (en hun ouders) van KatWijs:

Laura heeft me geholpen bij het schrijven van mijn scriptie.
Ze bood hulp bij het aanbrengen van structuur in mijn scriptie en bij het scheiden van hoofd- en bijzaken. Laura heeft veel kennis van het schrijven scripties en ze weet wat er van studenten verwacht wordt. De samenwerking was erg fijn, zonder de hulp van Laura had ik mijn scriptie nooit op deze manier kunnen inleveren!
Corné

Judith heeft mij geholpen om de eindstreep te halen met een zeven als resultaat voor mijn scriptie. Judith haar kracht zit voor mij in haar betrokkenheid en haar oordeelvrije houding. Ze maakte ruimte voor persoonlijke inbreng en zorgde dat ik me gezien en gehoord voelde. Ik was niet gewoon een zoveelste student die wat hulp nodig had, ik was een persoon met een eigen verhaal. Judith ziet dit en speelt hier op in. Ik kan haar zonder meer aanbevelen aan eenieder die vast loopt in het scriptieproces.
Daniel

Katwijs (Judith) heeft ons geholpen toen wij met onze handen in ons haar zaten over onze scriptie. Zij leerde ons structuur te geven, feedback te verwerken en om ons in te leven in ons eigen product. Hoe ziet de lezer jullie scriptie en zou de lezer dit begrijpen? Wij als oud vmbo-mbo en nu hbo studenten zijn blij met een begeleidster als Judith die optimistisch, perfectionistisch is en inlevingsvermogen heeft. Dankjewel voor het vertrouwen en geduld met deze twee druktemakers!
Liefs Maaike en Myrthe

Voor mij ben jij de persoon die altijd positief blijft, die mij zelfvertrouwen geeft en bovenal de tijd heeft om rustig met mij te kijken, te zoeken en handvatten te geven om verder te schrijven. Op school was/is de begeleiding gelimiteerd en heb ik dus maar een x aantal begeleidingsmomenten. Bij jou kan ik mijn stappen zo groot maken als ik zelf wil, zo vaak afspreken als ik zelf wil waardoor ik gemotiveerd blijf om door te werken. Daarmee bedoel ik niet dat ik feedback over ieder wissewasje wil ontvangen. Maar wel dat ik het gevoel heb dat dat kan waardoor ik mij zekerder voel over de stappen die ik tijdens het schrijven maak. Ook vind ik het fijn dat jij op afspraak werkt waardoor ik niet hoef "te vechten" om aandacht of teleurgesteld naar huis ga omdat ik niet heb kunnen halen waarvoor ik ben gekomen.
Maartje

Ik kwam bij Katwijs omdat ik extra begeleiding nodig had bij het schrijven van mijn scriptie. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik van Judith heb gekregen. Zij heeft mij stapsgewijs geleerd hoe een scriptie geschreven moet worden. Ook heeft Judith mij ondersteund bij de opbouw van mijn scriptie en ze zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef. Ik kan Judith van harte aanbevelen.
Marit

Ik kwam bij KatWijs om mijn scriptie te verbeteren. Na een kennismakingsgesprek heeft Judith mijn scriptie gelezen en van feedback voorzien. Ik vond de hulp van Judith erg fijn.
Ze geeft fijne feedback en helpt je zorgvuldig. Ik ben een aantal keer bij haar geweest en kon daarna met een gerust hart mijn scriptie inleveren.
Marjolein

Ik heb mijn scriptie behaald met hulp van Judith Kat. Ik ben zeer tevreden over de service die zij verleent en ondanks dat ik kort voor de deadline hulp heb ingeschakeld is het gelukt. Judith heeft mij onwijs goed geholpen!
Ik raad het iedereen aan om scriptiehulp in te schakelen bij KatWijs. Je wordt goed begeleid en er wordt goed met je meegedacht.

Judith, heel erg bedankt voor alles. Je bent een topper!

Ronak

Onwijs bedankt voor de steun in deze spannende maar vooral stressvolle schoolperiode. Ik heb onwijs veel geleerd, en heb dan ook zeker wat aan deze trainingen gehad. Ik ging er onzeker in maar dankzij Katwijs ben ik nu veel meer ontspannen voor en tijdens het maken van toetsen, en dat blijkt wel uit mijn examenuitslag! Bedankt Judith❤️
Donna

Daarbij wil ik in het bijzonder Judith Kat van de organisatie Katwijs, mijn externe scriptiebegeleider, bedanken. Zij heeft de tijd heeft genomen om met mij de opbouw van het rapport te verbeteren en indien nodig samen zinnen te herschrijven. Judith heeft het voor mij helder gemaakt hoe ik mijn eerdere versie kon verbeteren en leerde mij tijdens dit proces stapsgewijs hoe een scriptie geschreven moet worden. Bedankt Judith!
Marleen

Ik wil Judith graag bedanken voor alle hulp. Ik vond het prettig om samen te werken aan mijn studie!

Narmin

Het is fijn als je geholpen wordt en toch het gevoel behoudt dat het je eigen werk is. Elke dag lees ik artikelen en onderzoeken, het schrijven lijkt zo gemakkelijk tot dat je het zelf moet doen. De ondersteuning van Katwijs maakt dat ik door de bomen het bos weer zie.

Katwijs is ondersteuning in het overbrengen van hetgeen je wilt vertellen.

Katja

'Natuurlijk wil ik je heel erg bedanken voor je extra begeleiding. Voor mij heeft het erg goed geholpen. Heel veel dingen waren ineens veel duidelijker. Daarnaast heb jij mij weer gemotiveerd om verder te gaan, en stappen te nemen die ik eerst niet durfde te zetten.'
Sanne

Als ik Judith zou omschrijven, dan zou ik zeggen: een warme persoonlijkheid, die de tijd voor mij heeft genomen en die rustig feedback geeft. Feitelijk gezien ben ik met behulp van haar feedback in staat gesteld om binnen drie maanden af te studeren. Voor die tijd zat ik zo vast in mijn studie waardoor mijn zelfvertrouwen vrijwel nul was. Ik gun iedereen zicht op een uitweg uit een vervelende studie situatie.
Judith gaf mij hoop en het vertrouwen in mijzelf weer terug. Ze gaf me tips en belangrijker nog ze gaf mij het gevoel dat zij wel in mij geloofde. Judith is mijn heldin omdat ze mij verder heeft geholpen op het moment dat ik het echt niet meer zag zitten. Door haar vond ik mezelf weer terug en kon ik weer gewoon student zijn. Nu heb ik zicht op een leuke baan.

Zit jij ook in een situatie waar je niet meer uit komt omdat je er zelf al te lang in zit neem dan contact op met Katwijs.
Amanda

'Ik ben bij KatWijs gekomen voor tips bij het leren van mijn tentamens. Ik wil u bedanken voor alle tips die ik heb gekregen! U heeft me enorm geholpen met plannen en met ‘anders’ leren voor mijn tentamens. Hartstikke bedankt voor alles!'
Noelia

'Ik heb zoveel aan de hulp van KatWijs, het is eigenlijk onbetaalbaar.'
Sharmaine

'Onze zoon heeft van KatWijs hulp gehad bij het leren voor zijn taaltoets.
Hij heeft een hele goede zet in de juiste richting gekregen en hij heeft het tentamen gehaald. Top!'

Polline

'Ik heb 'Katwijs' benaderd omdat ik extra ondersteuning zocht in de begeleiding van het schrijven van mijn masterthesis. De face-to-face benadering is in mijn manier van leren en produceren belangrijk. Judith heeft mij persoonlijk geholpen om richting te geven aan mijn schrijfproces. De feedback en correcties op mijn schrijven hebben ervoor gezorgd dat ik nu afgestudeerd ben en een mooie thesis heb kunnen inleveren. Mijn dank is groot en haar positieve aanmoedigingen zijn van onschatbare waarde!!!'
Danielle

'Ik ging naar KatWijs voor extra hulp bij het leren voor mijn toets. Ik heb veel steun ervaren: ik heb duidelijke en kundige uitleg gekregen op een manier die ik heel prettig vond. Ik heb mijn toets ruim gehaald! Dank je wel!'
Thijs

'Dankzij de KatWijs-planning lukt het me nog steeds goed om bij te blijven met al het werk. Regelmatig vul ik de planning weer opnieuw in, zodat ik goed gestructureerd bezig blijf.'

Michelle

'Ongeveer een jaar geleden ben ik bij jou terecht gekomen. Mijn vierde jaar SPH was aan zijn einde gekomen en ik was niet afgestudeerd. Ik bleef hangen bij mijn plan van aanpak van mijn afstudeeronderzoek. Deze werd helaas meerdere keren afgekeurd. Ik wist mij geen raad meer. Ik ben erg blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Dankzij jouw motivatie heb ik weer doorzettingsvermogen gekregen: even weer stil staan bij hoe ik mijn huiswerk inplan en hoe de deadlines concreet neer te zetten. Dit gaf mij weer houvast. Als ik het even niet meer zag zitten, was jij een luisterend oor. Dankzij jouw begeleiding heb ik het uiterste uit mijzelf kunnen halen. Ik heb vorig jaar nooit durven dromen dat ik zou afstuderen. Op dit moment ben ik de trotse bezitter van mijn SPH diploma!
Ik wens je heel veel succes met de verdere ontwikkelingen van Katwijs en ik raad iedereen aan, die het afstuderen niet meer ziet zitten, om zich bij jou te melden.' 
Cindy

'Ik heb erg veel gehad aan de hulp en begeleiding van KatWijs. Daardoor heb ik een ruime voldoende voor mijn scriptie kunnen halen en een volgende stap kunnen zetten. Zonder deze hulp had ik het niet gered!'
Avner

'Geweldig, jouw hulp! Je bent een hele goede voor dit werk:
structuur, vriendelijkheid en vol steun. Dank dat je me wilde helpen!'

Liesbeth

'Ik wil je hartelijk danken voor je hulp en geduld. De juiste feedback gaf mij meer zekerheid!'

Sabrina

'Voordat ik bij KatWijs kwam, wilde ik mijn studie opgeven. Ik had twee keer een onvoldoende voor mijn scriptie gehaald en ik zag door de bomen het bos niet meer. De begeleiding van school was voor mij te minimaal en alleen daarmee zou het mij niet meer lukken mijn scriptie te herschrijven. Met de begeleiding van KatWijs heb ik mijn scriptie herschreven en is deze beoordeeld met een dikke voldoende! Katwijs heeft mij geholpen om gestructureerd te werk te gaan. Ik heb leren plannen. Omdat ik afspraken en deadlines opstelde samen met KatWijs, moest ik doorgaan en kon ik mij niet meer blind te staren op mijn stuk. Ik kreeg de persoonlijke aandacht die ik nodig had. Ik vond het fijn dat er iemand naast mij stond en stap voor stap met mij mee keek. Samen hebben wij keihard gewerkt en ik mag met heel veel trots zeggen dat ik mijn diploma SPH in de pocket heb!'
Joyce

CRKBO Docent Linked in profiel

Tel.: 06-14410027
Mail: info@katwijs.nl
Algemene voorwaarden|Disclaimer
Design: CoCreCi| © 2019